Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová (67) už je zase ve společnosti jako doma a s manželem Felixem Slováčkem (80), s nímž k sobě opět našli cestu, vyráží na nejrůznější akce. A dává si záležet na tom, aby jí to slušelo.

"Nechodila jsem kvůli pandemii jako všichni, ale tu společnost znám spoustu let a mám ji ráda. A stylistku nemám, jsem jí sama sobě," řekla Super.cz Dáda, která měla jeden čas i trenérku a nutriční poradkyni.

"To už je dávno a bylo to fajn, zacvičily jsme si a podietovaly. Teď to nějak drží samo, musím to zaťukat. Z velikosti M jsem přešla na velikost S, ale záleží samozřejmě na výrobci. To esko mám tedy od pasu dolů, nahoře je to vzhledem k mým proporcím spíš velikost L," nemusí se stydět za své stále bujné přírodní vnady Dáda.

Herečka už se opět těší do práce, nějaké nabídky už přicházejí, ráda by, kdyby se vrátily na jeviště i dětské muzikály Sněhová královna anebo Alenka v kraji zázraků, v nichž účinkovala. V našem videu jsme si popovídali samozřejmě i o jejím vztahu s manželem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám