Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život si pro ni přichystal nečekané zvraty. V minulosti čelila nepřízní osudu a přišla o své nejbližší. Štěstí se na Vendulu Pizingerovou (52) usmálo po čtyřicítce, kdy se znovu zamilovala. Dnes, ve svých 50 letech, se může pyšnit krásnou spokojenou rodinou.

V roce 1995 se provdala ze hudebního skladatele Karla Svobodu (†68), s nímž se jí rok poté narodila dcera Klárka. Přihodilo se jim to, co je noční můrou každého rodiče. Klárka vážně onemocněla a ve svých čtyřech letech podlehla leukémii. V roce 2005 se jim narodil syn Jakub.

Úmrtím prvorozené dcery ale Vendulino trápení neskončilo. Po dlouhém boji s depresemi si 28. ledna 2007 vzal život její manžel a populární hudebník. Letos uplynulo 15 let od jeho smrti.

Vendula se zaměřila především na práci a pomoc dalším dětem. Po smrti Klárky založila nadační fond Kapka naděje, kterému se věnuje dodnes, a díky kterému pomáhá více než 50 nemocnicím a dětským onkologickým pacientům.

Svému soukromému životu a citům dala čas a osudová láska si ji znovu našla sama po čtyřicítce. Do života jí vstoupil o 16 let mladší Josef Pizinger. Začali spolu cestovat, zažili adrenalinové dovolené, dlouhé pěší túry, přespávání pod širákem a dobrodružství, o kterém se jí už nejspíš ani nesnilo.

V září 2015 proběhla veselka a z Venduly Svobodové se stala Pizingerová. Pět let po svatbě si manželé přichystali pro rodinu a fanoušky velké překvapení. Vendula ve svých 48 letech otěhotněla. V říjnu 2020 přivedla na svět synka Josefa. Dnes jsou spokojenou čtyřčlennou rodinou se vším všudy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám