Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) žaluje Angelinu Jolie (48) kvůli obchodní transakci, která se týkala Chateau Miraval, francouzského vinařství v Correns, které si pořídili ještě jako pár. Jolie prodala svůj podíl ruskému oligarchovi Juriji Sheflerovi a Brad s tím má zjevně problém.

V dokumentech, které získalo k nahlédnutí TMZ, žádá Pitt soud, aby zvrátil transakci, kterou Jolie uzavřela, a přiznal mu v souvislosti s ní náhradu škody.

Pitt dále uvedl, že v průběhu let vložil do vinařství mnohem víc práce a finančních prostředků než Jolie. Doplnil, že se s exmanželkou dohodli, že neprodají své podíly bez souhlasu druhého.

Vinařství pořídili v roce 2013. O tři roky později Jolie podala žádost o rozvod a rozpoutala soudní peklo, které přetrvává do letošního roku. Jde snad o jeden z nejdelších rozvodů v historii Hollywoodu, a přestože už oba herci byli uznáni svobodnými, stále se soudí kvůli péči o děti a majetku.

Angelina informovala soud, že loni v létě vyjádřila přání prodat svůj podíl, s čímž Pitt v září souhlasil pod podmínkou, že kupce musí schválit. V říjnu pak zjistil, že je dílo dokonáno a Jolie bez jeho vědomí podíl prodala. Ohání se také tím, že Sheflerovo zapojení mu znemožnilo efektivně řídit vinařství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám