Hlavní obsah
Článek

Tanečník Marek Dědík (40) se loni společně s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou protančil až na krásné druhé místo ve StarDance. Náročný ročník, který hodně ovlivnila pandemie covidu, ho velmi vyčerpal, a tak byl rád, že se po skončení soutěže mohl konečně vrhnout na zasloužený relax.

Od ledna už je ale Dědík opět v jednom kole, což ale ještě neznamená, že se nevěnuje rodině. Tentokrát si ale s manželkou Terezou udělali konečně čas jen sami pro sebe. Synové Bertram Josef (4) a Dorian Marek (1,5) měli zajištěné hlídání, a tak si Dědík s manželkou mohli dopřát wellness pobyt v Karlových Varech.

„Poprvé jsme oba kluky nechali doma s babičkami a vyrazili jsme si sami užít jeden druhého a odpočinout si. Tím, že oba pocházíme z Moravy, tak stále poznáváme krásy druhé strany republiky. Byli jsme tu již jednou pracovně, ale až nyní si Karlovy Vary užíváme naplno se všemi jejich památkami, především kolonádami s léčivými prameny. Hotel, ve kterém jsme ubytovaní, se nachází v centru a máme výhled přímo na Mlýnskou kolonádu,“ řekl Super.cz Dědík, jenž je za odpočinek jen ve dvou moc rád.

„Pro mě to je od StarDance poprvé, co jsem se zastavil a můžu si trochu odpočinout a načerpat další síly na nové pracovní povinnosti, které mě čekají,“ prozradil.

Už teď se moc těší na své taneční kursy pro děti, taneční páry i své oblíbené kursy Latino Ladies. „Od ledna působím na novém sále v prostorách fitka Hanky Kynychové na Pankráci. Rozhodl jsem se již zůstat na jednom místě a neučit na jiných sálech v Praze,“ dodal oblíbený tanečník, který má pro všechny své fanoušky a milovníky tance ještě jednu novinku.

„V procesu přípravy je i nová kolekce tanečního oblečení Dance by Marek Dědík, kterou nyní připravujeme společně s mou manželkou Terezou,“ pochlubil se tanečník, který to ve StarDance roztáčel mimo jiné také s herečkami Pavlou Tomicovou (61) a Jitkou Schneiderovou (51).

Reklama

Další články

Načítám