Hlavní obsah
Článek

Je tomu už 58 let, kdy si zatančil a zazpíval ve snímku Mary Poppins, který ho vynesl mezi hereckou elitu. Dick Van Dyke (96) ale neztrácí síly ani ve vyšším věku a na Valentýna předvedl taneček se zpěvem se svou nynější manželkou.

Arlene Silver si herec vzal v roce 2012. Bývalá vizážistka je o 46 let mladší a s Dickem se seznámila v roce 2007 na předávání Screen Actors Guild Awards. Ona líčila účinkující a on předával cenu za celoživotní dílo Julie Andrews. „Byla to ta nejchytřejší věc, co jsem kdy udělal. Dělá mě šťastným a na svůj věk je opravdu rozumná a já zase na svůj velice nedospělý, proto to tak klape,“ uvedl pro magazín Parade po svatbě Dyke.

I z nejnovějšího videa, které oba uveřejnili na svých profilech na sociálních sítích, je vidět, že společně září štěstím. Herec je ve skvělé kondici i v tak vysokém věku a na parketu své mladší partnerce ještě stačí.

Dicka Van Dyka si jistě pamatujete z mnoha filmových rolí, ale milovníci kriminálních příběhů si jej jistě vybaví hlavně jako doktora Marka Sloana ze seriálu Diagnóza vražda. Ten měl dokonce osm sérií natočených v letech 1993 - 2000.

Herec se v roce 2018 objevil i v novém zpracování Mary Poppins s Emily Blunt. K herecké práci se dostal i v roce 2020, kdy se objevil v seriálu K smíchu, kde hrál hlavní roli Jim Carrey.

Reklama

Další články

Načítám