Hlavní obsah
Článek

Finalistka MasterChefa Ivka Sarauerová je na začátku dle svých slov v nejhorší formě v životě. Snaží se dát do kupy tak, aby si mohla splnit sen a po třech letech se vrátit k soutěži Bikini fitness. Jak sama říká, pokud nebude v top formě, do soutěže nepůjde.

"Byla jsem nemocná, byla dovolená, byly velké následky, jsem s formou hodně pozadu. Jedu naplno, dokud ale nebude dokonalá forma, nebudou závody. Je to otevřené. Jsem nohama pevně na zemi. Nemoc mě sundala, uvidíme, kdy se dostanu do top formy," řekla Super.cz Ivka.

"Chci vylézt, až budu stoprocentně připravená, se sebou spokojená a budu se cítit dobře. Zadek je pro mě nejproblematičtější partie, největší slabina," prozradila.

Postavu v plavkách ukázala na dovolené na Kapverdách. Pro většinu žen byla ve skvělé formě, ona se cítila ale velmi špatně. "Tam jsem byla v nejhorší formě v životě. Necítila jsem se dobře. U mě je důležitá strava, trénink, ale také regenerace. Ta chybí. Je můj velký sen se vrátit po třech letech, ale zdraví je na první místě," dodala.

Reklama

Další články

Načítám