Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (41)si nadělila ke 40. narozeninám výzvu. Poprvé v životě bude bojovat na závodech, mistrovství světa v Bikini fitness. Je v přípravě, má striktní jídelníček, denně tréninky a prochází velmi náročným obdobím.

Zatímco když se většině žen ručička na váze pohne nahoru, šílí, Hanka je spokojená. "Přibrala jsem pět kilo. Patnáct let se mi nehýbala váha, nyní mám 65 kilo. Cítím se fantasticky, nemám s tím problém. Cítím, že mi narostla stehna, kalhoty kostýmku trošku drhly, narostl mi zadek. Ale v tom dobrém slova smyslu. Cítím se fakt dobře," řekla Super.cz Mašlíková.

"Jsem v režimu, jídelním i tréninkovém. Vidím, že to tělo se krásně formuje a hrozně mě to baví. Líbí se mi, jak teď vypadám. Je mi jasný, že řadě lidí se to líbit nebude, že už jsem moc svalnatá, ale já jsem spokojená. A manželovi se to líbí taky," usmála se.

"Můj trenér mi minule řekl, že už moje záda začínají být dost odporný. A pro mě to byla lichotka. Myslel to s nadsázkou," dodala Mašlíková.

Přiznává, že cesta lehká není a musela vystoupit ze své komfortní zóny. "Jídelníček je striktní, nedám si alkohol, nic sladkého. Jsem jen na vodě. Moje cesta mě posiluje i psychicky," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám