Hlavní obsah
Článek

Díky mimořádnému úspěchu seriálu Devadesátky dnes zná herce Kryštofa Bartoše (30) celá republika. Jak svěřil Super.cz, nešlo jen o jeho první velkou televizní roli, ale o vůbec první roli, která stála za řeč. Zadařilo se, jako poručík Tomáš Kozák byl skvělý.

Kryštof Bartoš si zahrál nováčka v policejním sboru a nováčkem je i na české televizní scéně. „V českém prostředí je tohle moje první role, která stojí za řeč. Hrál jsem jen miniroličky, nejdéle jsem byl na place šest dní a teď to bylo padesát,“ řekl Super.cz.

Při takovém vytížení není divu, že byl z práce unavený, a to nejen fyzicky. „Jelo se na dvanáctihodinové směny. Snažil jsem se moc netahat si tu práci domů, ale stejně jsem o těch příbězích samozřejmě přemýšlel,“ popsal v rozhovoru pro rádio Expres FM.

Natáčelo se na řadě reálných lokací, kde se příběhy, o nichž seriál vypráví, skutečně staly. Samozřejmě na Orlíku, odkud policisté tahali sudy s těly, herci se podívali také do „bordelu“. „Ten je reálný, stále funguje, je na Jižním Městě. Tam se mi tedy vůbec nelíbilo, tam jsou to pořád těžké devadesátky,“ vyprávěl.

Svěřil také, že se seriálovou partou chystá nový projekt, tentokrát divadelní pod režijní taktovkou Ondřeje Sokola.

„V Činoherním klubu chystá Ondřej Sokol inscenaci Macbeth v překladu Martina Hilského, a to s velkou částí herců seriálu Devadesátky. Při natáčení se dala dohromady skvělá parta, tak je super, že můžeme pokračovat dál. Premiéra bude 21. března,“ zve Bartoš k návštěvě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám