Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prosinci bylo bratrům Oskarovi a Oliverovi Hesovým třiadvacet a bude to osm roků, co přišli o otce. Známý choreograf Richard Hes podlehl rakovině slinivky. Zatímco Oskar se vydal v uměleckých stopách, ostatně i maminka Marcela je bývalá tanečnice, a zamířil do světa šoubyznysu, Oliver rodinné geny nevyužil.

Bratři se výjimečně objevili ve společnosti spolu, když vyrazili na premiéru filmu podle počítačové hry Uncharted. A všichni byli překvapení, že jde opravdu o dvojčata. Oskar s Oliverem si totiž nejsou vůbec podobní. Zatímco Oskar je spíš střízlík s něžnými rysy, z Olivera vyrostl kus chlapa.

Oskar prorazil jako herec, upozornil na sebe mj. v televizních projektech Pustina, Dukla 61 nebo Anatomie zrady, k tomu se loni objevil hned ve třech filmech a letos půjdou do kin tři další. A Oliver se zase vrhl na řemeslo: vyučil se truhlařinu a pokračoval v zámečničině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám