Hlavní obsah
Článek

Lottie Moss (26) se svěřila fanouškům na TikToku, že si vypěstovala závislost na kokainu a musela do léčebny. Na léčení v USA nastoupila začátkem měsíce, ale na sociálních sítích je stále aktivní. Aktuálně je prý 18 dní čistá.

Fanoušci mají pro mladší sestru Kate Moss (50) převážně slova podpory, našel se ale i někdo, kdo ji nařkl, že opět kopíruje starší sestru. Dotyčný narážel na drogové eskapády Kate z minulosti.

Po skandálu, kdy ji vyfotili s bílým práškem neznámého původu, skončila i Kate kdysi v léčebně, údajně z důvodu vyčerpání. Topmodelka flámovala svého času tolik, že jí přezdívali tank. To už je ale naštěstí dávno pryč a dnes žije mnohem poklidnějším životem a tráví čas převážně prací a s rodinou.

Lottie, která žije v LA, se soustředí na sociální síť s obsahem pro dospělé, které se překvapivě věnuje i během léčení. Už v minulosti přiznala psychické problémy, kterým drogy pravděpodobně neprospěly. Nezbývá než doufat, že se zmátoří stejně jako její slavnější sestra a bude brzy v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám