Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sam Sheen (17) předvedla výstavní figuru v zelených bikinách. Fotografie z pláže zveřejnila jen pár dní poté, co její matka, herečka Denise Richards prozradila, že mají s dcerou komplikovaný vztah.

Vzájemně se odcizily poté, co se Sami odstěhovala ke slavnému otci Charliemu Sheenovi (58) a nechala školy.

„Je to těžké. Vím, že to jednou zase bude jako dřív, ale teď jsou vztahy napjaté,“ uvedla Richards na rádiu Sirius XM.

Doplnila, že Sami odmítala dodržovat pravidla, které doma Denise nastavila. „Trvala jsem na nich. U Charlieho zase platí jiná pravidla, což je v pořádku,“ dodala.

V září loňského roku zveřejnila Sami na TikToku video o své matce a nevlastním otci Aaronu Phyphersovi. „Před rokem jsem byla uvězněná v násilnické domácnosti, nenáviděla jsem se, celé dny jsem nejedla a nespala, byla v depresích a nesnášela školu,“ šokovala ve videu.

„Teď jsem pryč z domu hrůzy, spirituálně probuzená, mám dvě kočky, jsem šťastně nezadaná, miluji se a nechala jsem školy,“ dodala.

Charlie sváry mezi Sami a Denise nekomentoval, ale potvrdil, že s ním dcera žije a má z toho radost.

Sheen má s bývalou manželkou ještě mladší dceru Lolu (16). Ta stále žije s Denise, jejím manželem a sestrou Eloise (10), kterou si Richards adoptovala po rozvodu se Sheenem.

Kromě Sam a Loly má Sheen ještě nejstarší Cassandru (37) ze vztahu s Paulou Profit a dvojčata Boba a Maxe (12) ze svazku s Brooke Mueller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám