Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sophie Turner (28) a Joe Jonas (32) se nejspíš těší na druhého potomka. Při vycházce s dcerou Willou si herečka láskyplně hladila vypouklé bříško. To se jí rýsovalo i pod upnutými šaty o den dříve.

Sophie ani Joe spekulace o těhotenství zatím nekomentovali. Bez komentáře ostatně nechali i první těhotenství, snímky s bříškem herečka zveřejnila až po porodu. Willa se narodila v červenci 2020.

Se zpěvákem z Jonas Brothers je hvězda Hry o trůny spojována od roku 2016, rok poté se zasnoubili. Svatba proběhla v květnu 2019 v Las Vegas, sice měla být tajná, ale propálil ji DJ Diplo, který se obřad rozhodl streamovat.

V březnu loňského roku se Sophie nechala na sociální síti slyšet, že je mateřství její nejoblíbenější věcí na světě, i když nebylo jednoduché skloubit ho s prací. Speciálně, když byl Jonas loni na turné.

A co se týče práce, stíhá toho Turner opravdu hodně. Letos uvede minimálně tři filmové projekty, k tomu ji diváci uvidí v nové minisérii HBO Max The Staircase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám