Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Šlégrová (42) měla v posledních dnech hned dva důvody slavit. Někdejší držitelka korunky krásy z roku 2005 sfoukla na narozeninovém dortu čtyřicet svíček a s manželem Jiřím Šlégrem oslavili výročí vztahu.

„Já to nějak moc neřeším. Moc se k tomu věku neupínám. Cítím se plná energie, mám malé mimčo a tolik jsem to neprožívala. Ale s rodinou jsem to oslavila,“ svěřila Super.cz modelka, která na Valentýna zároveň oslavila 11 let po boku svého současného muže.

„My jsme se k sobě sestěhovali na Valentýna, tehdy jsme spolu randili od podzimu a 14. února jsme se k sobě nastěhovali. Já jsem přišla s kufry i s dětmi a začali jsme spolu všichni žít, takže slavíme výročí toho 14. února,“ řekla nám modelka, která je stále zamilovaná a ve vztahu jí to klape.

„Máme někdy pocit, že jsme spolu relativně čerstvě, a někdy zase, že jsme spolu tak třicet nebo čtyřicet let. Když se člověk nad tím zamyslí, tak to letí. Manželovi bude padesát, mně teď bylo čtyřicet, a když jsme se potkali, tak jemu bylo třicet devět a mně dvacet osm. Musím ale říct, že nám to klape, zaplať pán bůh,“ dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám