Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Christina Aguilera (43) a Matthew Rutler oslavili už osmý Valentýn od svého zasnoubení a stále to na svatbu nevypadá. Vzájemnou lásku ovšem na fotkách letos ukázali.

Christina se s Mattem potkala v roce 2009 při natáčení filmu Varieté, kde hrála po boku zpěvačky Cher a Rutler byl asistentem produkce. V únoru roku 2010 zažádala zpěvačka o rozvod se svým tehdejším manželem Jordanem Bratmanem, se kterým má 14letého syna Maxe. Krátce nato začala chodit s Rutlerem, se kterým se v roce 2013 sestěhovali a počali dcerku Summer, která letos oslaví osmé narozeniny. Na Valentýna roku 2014 se zasnoubili.

Aguilera přidala na svůj profil na sociální síti sérii snímků, kde si lásku projevují nejen polibky. Na jedné z fotek drží Matt svou vyvolenou za prsa, která se jí derou ven z velkého výstřihu. V sexy outfitu zpěvačka vyvedla svého partnera na večírek.

Zpěvačka před pár týdny vypustila do světa svůj nový hit Santo, který nazpívala ve španělštině. Po dvaadvaceti letech od vydání první španělské desky Mi Reflejo se vrací ke svým kořenům s deskou La Fuerza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám