Hlavní obsah
Článek

Na svatého Valentýna připadá pro Honzu Dědka nejen svátek všech zamilovaných, ale letos také první výročí s partnerkou Terezou, která pracuje v bance. My jsme ho ovšem v tento den zastihli na natáčení, a tak nás zajímalo, jestli vůbec proběhne nějaká oslava, když k ní mají hned dva důvody.

„Oslavíme to, až přijdu kolem desáté, jedenácté domů. Kladl jsem doma na srdce: Nechoď spát. Možná po cestě seženu kytku,“ řekl Super.cz s humorem sobě vlastním.

Že slaví v jeden den Valentýna i výročí, mu vyhovuje, je to praktické. „Neznám ženu, která by neslavila výročí, což nám mužům dost komplikuje život, proto jsem rád, že máme výročí na Valentýna, čímž si to jsem schopný zapamatovat,“ přiznává Honza Dědek.

K oslavám neodmyslitelně patří dárky či malé pozornosti. Co umí udělat radost oblíbenému moderátorovi? „V poslední době, jak člověk stárne, tak asi zážitky. Zjišťuju, že mám takový seznam věcí, co bych chtěl ještě zkusit, třeba proletět se balonem,“ překvapil. Nepohrdne ani dobrou literaturou.

Na televizních obrazovkách jej můžeme každé úterý vídat v pořadu 7 pádů Honzy Dědka a v souvislosti s jeho krásnou partnerkou padlo téma i na to, jestli je věrnou fanynkou a divačkou talk show, nebo se před ní moderátor stydí.

„Já vlastně nevím, protože my v úterý točíme, takže v době, kdy to běží v televizi, jsem v Malostranské besedě a přicházím v době, kdy je pořad odvysílaný. Některé díly viděla, ale jestli všechny... Raději jsem to nekontroloval, aby se člověk nedozvěděl něco, co nechce vědět,“ zavtipkoval na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám