Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) si vybrala exkluzivní způsob, jak světu poprvé představit svou devítiměsíční dceru. Vyfotila se s ní na obálku britského Vogue. Na snímku je ve sportovním úboru, s rozevlátými vlasy a holčičkou v náručí.

Vzhledem k tomu, že dceru přivítala na svět až po padesátce a před jejím narozením modelku nebylo vidět s bříškem, předpokládalo se, že ji Naomi adoptovala nebo využila náhradní matku.

„Není adoptovaná, je to moje dítě,“ prozradila v rozhovoru pouze, dále však téma odmítla komentovat.

Když v květnu Campbell oznámila, že se stala matkou, překvapila tím celý svět. A jen velmi málo lidí z jejího okolí o plánech vědělo.

„Na prstech jedné ruky mohu spočítat, komu jsem to řekla. Je největším požehnáním, jaké si umím představit. Nejlepší věc, kterou jsem kdy udělala,“ dodala k věci.

Modelingová ikona si soukromí velmi bedlivě střeží. Ani o jejím milostném životě se toho v současnosti moc neví. Před několika měsíci se zmínila pouze, že má amerického partnera, se kterým jí to klape.

Naposledy byla Naomi spojována s britským rapperem Skeptou. Bylo to v roce 2018. V minulosti pak randila například s Diddym, Robertem De Nirem, Mikem Tysonem nebo ruským miliardářem Vladislavem Doroninem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám