Hlavní obsah
Článek

Natashe Crown (27) bylo pouhých 20 let, když si nechala poprvé zvětšit zadek. A ve snaze mít největší pozadí světa od té doby podstoupila další čtyři operace. Za zákroky utratila v přepočtu už 3 a čtvrt milionu a razí heslo “čím větší, tím lepší“.

Její koníček ji proslavil na sociálních sítích a dostal do televize. Má to ale i stinné stránky. Kvůli drastické proměně si nemůže najít partnera.

„Poslední vztah jsem měla před sedmi lety. Jsem extrémní, a to lidi nejspíš děsí,“ přiznala v pořadu Truly dívka původem ze Srbska.

Sama je přitom dost vybíravá. Potenciální partner by měl samozřejmě dobře vypadat a být vtipný. Zároveň se nesmí zaleknout jejího vzhledu a povahy.

„Měl by být hezký, to je jasné, ale nemusí mít dokonalé svaly. Takoví bývají dost namyšlení,“ nechala se slyšet.

Natasha se svého snu nevzdává a zjevně mu hodlá i leccos obětovat. „Budu mít největší zadek na světě. To je můj cíl a hodlám ho dosáhnout,“ dodala s tím, že se chystá na své šesté zvětšení.

Aby dosáhla kýženého výsledku, zvýšila také příjem sacharidů. „Jím všechno. Pizzu, těstoviny, hamburgery, nutellu,“ přiznala už dříve v pořadu This Morning.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám