Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na Vánoce oznámila Lucie Smatanová (38) rozchod. Po šesti letech se jí rozpadl vztah s italským přítelem, a to už na konci léta. Modelce se to však podařilo nějakou dobu tajit. O nápadníky nyní I. vicemiss České republiky 2009 nemá nouzi.

Nutno říct, že v poslední době jen září, takže nás zajímalo, zda je v její životě nový muž. „Nikdo není, já si užívám, že jsem sama,“ svěřila se Super.cz modelka s tím, že se nyní věnuje sama sobě a je spokojená. Nápadníky díky sociálním sítím může přehazovat vidlemi.

„Je to většinou zvaní na kávu, na oběd nebo na drink, přiznám se, že všechny zprávy neotvírám, takže nevím, co všechno píšou,“ řekla nám Lucie, která množství zpráv nestíhá číst. Začala už dokonce přemýšlet, že bude potenciální nápadníky směřovat jinam.

„Už jsem přemýšlela, že budu odepisovat, aby se pánové soustředili na někoho jiného, kde by to mohlo přinést ovoce,“ řekla se smíchem modelka, která se nyní věnuje především své práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám