Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46), Iva Kubelková (46), Eva Burešová (30), Sharlotta, Anna Kadeřávková, Andrea Sestini Hlaváčková, ale také Karel Kovy Kovář, Pokáč, Zdeněk Godla nebo Jan Cina. Ti všichni přijali pozvání do postele frontmana kapely Mirai Miraie Navrátila. Právě v ní se točil nový klip k písni Vedle tebe usínám.

„Netroufám si říct, jestli to bude hit, ale máme pocit, že refrén se fakt zarývá do palice. Určitě bych si to přál, ale čím jsem starší, tím víc vím, že nic nevím,“ říká autor písně a frontman kapely Mirai Navrátil (31).

Píseň Vedle tebe usínám se jako čtvrtá z nejnovější desky Maneki Neko dočkala videoklipu, opět z dílny dvorního videomakera kapely Ondřeje Kudyna. Většinu videa tvoří záběry seshora na zpěváka v posteli, kde se vedle něj střídají známé osobnosti.

„Doteď jsme nestavěli naše klipy na známých tvářích, ale teď nám přišlo, že to dává smysl a není to prvoplánové. Většina z těch lidí jsou kamarádi nebo aspoň spříznění známí,“ objasnil námět Navrátil.

Čerství držitelé Českého slavíka za kapelu roku zároveň oznámili, že kvůli velkému zájmu fanoušků přidávají druhý termín koncertu v pražské O2 areně.

„Máme z toho obrovský respekt, ale poslední týdny v podstatě neustále vysvětlujeme lidem, že je hala plná a nemáme jim co nabídnout. Vzhledem k tomu, že je koncert až za dlouho, tak jsme si řekli, že to riskneme a uděláme druhou. Kdyžtak projedeme kalhoty, ale uděláme si pořádnej mejdan v poloprázdné hale, kde pozveme všechny naše kámoše,“ říká Navrátil.

Termíny tak jsou 15. září a nově 13. října 2022. Kluci slibují „to nejlepší, co kapela Mirai umí s největší a nejdražší technikou, kterou kdy měla k dispozici“.

Reklama

Další články

Načítám