Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nahlédnout do toho, jak to u nich doma chodí, nás nechala herečka Michaela Maurerová (44). Matka tří dětí, teenagerů Magdaleny a Josefa a tříleté Emmy, si kvůli tomu, aby doma nezešílela, dokonce pořídila kancelář, kam se odchází z domova učit scénáře nebo šít na stroji.

"Doma nemám klid, nejsem ani chvilku sama. Máme malý byt, svůj pokoj nemám, a dokonce i ložnici máme průchozí do dalších pokojů. Hrozně ráda odcházím, ale stejně ráda se vracím. Jsem vítací typ," řekla Super.cz herečka.

Ta se raduje, že už i nejmladší dcera začala chodit do školky. "Takže mám všechny děti institucionalizované a mohla bych mít i víc času na práci, i když si nemůžu dovolit odjet někam na týden, jako to bylo třeba s Bedekrem," upřesnila Míša, která v tuhle chvíli natáčí dětský pořad pro TV Déčko, namlouvá audioknihy, má podcast a občas dostane menší roli na natáčení. Jak to zvládá, prozradila v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám