Hlavní obsah
Článek

Na Broadwayi proběhla premiéra nového muzikálu The Music Man, kde se v hlavní roli představuje divákům Hugh Jackman (55). Toho přišlo na představení podpořit několik jeho slavných přátel.

Mezi slavnými hosty byl i letitý kamarád Ryan Reynolds (47) a jeho manželka Blake Lively (36). Ta na sebe strhla veškerou pozornost díky sexy kostýmku, který oblékla. Do fialového kalhotového kostýmku oblékla barevně sladěnou blůzku s výstřihem až do pasu, pod níž se rozhodně nehodilo oblékat podprsenku.

Na červeném koberci se pak místo se svým manželem nadšeně fotila s manželkou Jackmana Deborrou-Lee, která zvolila černobílý model stejně jako Anne Hathaway.

Hugh hraje v muzikálu roli Harolda Hilla, okouzlujícího podvodníka, který se vydává za profesora hudby. Slibuje, že vytvoří chlapeckou pochodovou kapelu, a vybírá peníze na nástroje a uniformy, přičemž poté hned s penězi z města zmizí. Jeho počínání mu překazí knihovnice v River City, kterou v muzikálu ztvárňuje Sutton Foster.

Muzikál The Music Man měl svou první premiéru na Broadwayi v roce 1957 a tehdejší produkce získala pět cen Tony. Zároveň byl v roce 1961 natočen stejnojmenný filmový muzikál, kde si roli Harolda zahrál Robert Preston a knihovnici Marian Shirley Jones.

Reklama

Další články

Načítám