Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní zpěvačka Patricia Janečková bojuje s rakovinou. Třiadvacetiletá někdejší vítězka pěvecké soutěže Talentmania 2010 má zhoubný nádor prsu.

„Drazí přátelé, příznivci, kolegové, tento rok měl být plný krásných koncertů a divadelních představení. Všechno je jinak. Před pár dny jsem od lékařů zjistila, že mě čeká velký boj. Rakovina byla, je a bude mezi námi, a i když jsem si vždy myslela, že mládí rovná se zdraví, není tomu tak. Výsledky biopsie prokázaly zhoubný nádor v prsu,“ napsala zpěvačka na sociální síti.

Zpěvačka se tak stáhne z koncertních pódií. „S těžkým srdcem musím na čas opustit jeviště a zrušit všechny koncerty, abych mohla naplno bojovat a léčit se. To ale neznamená, že přestanu zpívat! Hned jak budu mít sílu, budu pro vás zpívat a nahrávat. Mě jen tak něco nedostane! Budu vděčná za jakoukoliv podporu,“ nechala se slyšet Janečková, jež zmínila i Nadační fond For Artists na podporu umělců.

„Život jde dál a já věřím, že tento boj s pomocí lékařů vyhraju a zase se vrátím v plné sile. Všem přeji hodně zdraví, mějte se rádi a nezapomeňte a dbejte na prevenci,“ apelovala.

Reklama

Další články

Načítám