Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Pierce Brosnana (70) zachytili fotografové ve středu večer v Miami, kdy si vyrazil s rodinkou na večeři. Bývalého Jamese Bonda ovšem novináři nezaskočili a usmíval se na ně od ucha k uchu.

Svou manželku Keely Shaye Smith si pyšně vedl za ruku a oba věnovali pár úsměvů do objektivů fotoaparátů. Za nimi šel ještě syn Dylan (25) se svou přítelkyní, kteří už tak nadšení z focení nebyli.

Dylan je starším a také nejvyšším synem Pierce a Keely. O deset centimetrů přerostl i svého otce, který má 186 cm. Společně mají ještě o pět let mladšího syna Parise a Pierce má ještě dva syny z předchozího manželství s Cassandrou Harris (†43). Staršímu Christopherovi je 49 let a Seanovi 38.

Brosnan měl ještě dceru Charlotte, která zemřela v červnu roku 2013 na rakovinu vaječníků. Na stejnou nemoc skonala i její matka, jeho první žena.

Pierce a Keely loni oslavili 20. výročí svatby. Potkali se dva roky po tragickém skonu jeho první ženy a vzali se v roce 2001. Manželský pár je známý svou dobročinností a láskou jeden k druhému, kterou si i po 20 letech manželství projevují nejen na společenských událostech, ale i na snímcích paparazzi fotografů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám