Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) málem způsobila kolaps sociálních sítí, když se podělila o nejnovější těhotenské snímky. Je na nich v topíku se šněrováním, díky kterému odhalila nejen bříško, ale i prsa. Top opět doplnila vkusnými šperky, bundou, slunečními brýlemi a vypadala zkrátka jako hvězda.

I v těhotenství je Rihanna módní ikonou číslo jedna, i když podobný outfit by nejspíš neoblékla každá nastávající maminka. Některé v komentářích konstatovaly, že model vypadá dost nepohodlně, jinak ale zpěvačku sledující téměř jednohlasně chválili.

Rihanna čeká prvního potomka s rapperem A$AP Rockym (33), s nímž je spojována od roku 2020. Přátelili se ale už od roku 2012 a vztah dlouho tutlali, stejně jako těhotenství.

Dokonce se spekuluje, že se po narození miminka chtějí vzít na zpěvaččině rodném Barbadosu. Rapper o své partnerce mluví jako o té pravé a Rihanna to má prý stejně. Sňatek by tak nejspíš nebyl překvapením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám