Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni před Vánocemi na tom byl Jiří Krampol (85) velmi špatně. Známého herce, moderátora a dabéra trápily zdravotní potíže průduškami a srdcem. Nyní se ale karta obrací a Krampol opět vyzařuje pověstnou pozitivní energií.

I když se rozhodl více šetřit a diář už mu pro samou práci nepraská ve švech jako před kolapsem na konci loňského roku, čas od času vyrazí i do společnosti. 28. ledna si nenechal ujít narozeniny své přítelkyně, lékařky Ivany Němečkové.

Na akci ho doprovodila jeho nová obdivovatelka Kateřina Bláhová (25). I když se ve společnosti začalo špitat o tom, že je pojí něco víc, než je pracovní vztah, pravda bude trošku jiná. Oba prý pojí jen přátelství a obdiv mladé herečky vůči zkušenému kolegovi.

Krampol dokonce Bláhové zajistil, aby provázela dokumentem o jeho životě, který režíruje Zdeněk Kolář. Právě z toho důvodu je rusovlasá kráska ve společnosti českého hlasu Jeana-Paula Belmonda prakticky neustále.

„Paní Bláhová má sedm let přítele, kameramana. S Jiřím Krampolem točí životopisný film. Celá partie se odehrává o tom, že sedí u stolu a vyprávějí si příběhy. Na to navazují výstřižky z nejúspěšnějších filmů pana Krampola,“ vysvětlil situaci Miloš Schmiedberger, který vyloučil, že by herci měli milenecký poměr.

„Pokud jdu s někým desetkrát pro vodu, tak to neznamená, že spolu máme vztah. Stýkají se pracovně, řeší spolu scénář, už mají za sebou čtyři natáčecí dny,“ dodal hercův manažer.

Kateřina Bláhová nebude jedinou průvodkyní ve filmu o Krampolovi. V dokumentu budou provázet dějem ještě zpěvačka Natálie Grossová a novinářka Šárka Peková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám