Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj hlas propůjčuje již roky hercům jako jsou Kevin Costner, Nicolas Cage či Hugh Jackman. Moderátor, herec a dabér Zdeněk Mahdal (61) se sem tam objevuje také před televizní kamerou. Nás zajímalo, zda má pětinásobný otec doma následovníky, kteří se budou také věnovat dabingu.

„Mám pět dětí. Tři syny a první a poslední jsou holky. Nejstarší syn vystudoval s červeným diplomem a s pochvalou rektora FAMO, což je Filmová akademie Miroslava Ondříčka v Písku. Měl teď promoci, protože byl covid a nedalo se to před tím provést. Teď mi dělá pravou ruku ve studiu,“ svěřil nám herec a moderátor, který většinu času tráví ve svém dabingovém studiu.

„Mám tam i další kluky a hlídám si je tam jako kvočny. Jsem Moravák a mám rád, když je rodina pohromadě,“ svěřil herec, který má syny Marka, Mirka a Zdeňka. „Dcery nejsou po mně. Nejmladší Terezka, které je jedenáct, točil jsem film a potřeboval, aby řekla jednu větu, ale jen kuňkala a styděla se. Buď to v dítěti je, nebo to tam není,“ prozradil nám Zdeněk Mahdal, kterého jsme potkali na natáčení podcastu V českém znění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám