Hlavní obsah
Článek

Tihle dva jsou prostě nerozlučná dvojka. Ben Affleck (51) doprovodil Jennifer Lopez (54) na losangeleské promítání jejího posledního filmu Vem si mě a na červeném koberci se od sebe nemohli odtrhnout.

JLo vystavila svalnaté nožky v mini šatech značky Giambattista Valli a Ben ji po celou dobu zahrnoval něžnými polibky. Zpěvačka jenom zářila. Ostatně prožívá dle vlastních slov jedno z nejhezčích období v životě.

V rozhovoru pro březnové číslo Rolling Stone se dokonce o obnoveném vztahu s Affleckem rozpovídala víc. Přiznala, že jim před lety vztah krachnul kvůli kritice okolí a přehnané pozornosti celého světa. Byli prý příliš mladí a měli jiné hodnoty.

„Bylo to brutální. Prostě brutální. Taková ta věc, kterou pohřbíte hodně hluboko, abyste mohli jít dál. Je to vtipné, přitom jsme byli tak zamilovaní,“ řekla k rozchodu.

Dnes jsou o něco moudřejší a pevně věří, že jim to tentokrát klapne. „Myslím, že bychom se k sobě nevraceli, kdybychom si nebyli jistí, kam to povede,“ dodala k obnovené lásce.

Ben a Jennifer spolu chodili v letech 2002-2004 a dokonce byli zasnoubení. Loni si k sobě opět našli cestu po zpěvaččině rozchodu s Alexem Rodriguezem.

Romantická komedie Vem si mě má v Česku premiéru 10. ledna a po boku Lopez se v hlavních rolích představí Owen Wilson nebo zpěvák Maluma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám