Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Aniston (55) točí na Havaji druhý díl komedie Vražda na jachtě a fotografům se herečku podařilo zachytit na balkoně jejího apartmá v bikinách.

Jennifer za pár dní oslaví 53. narozeniny, ale je ve skvělé formě. Herečka o sebe dbá a je to znát. Vyhovuje jí cvičební plán 15-15-15, který se skládá z 15 minut spinningu, 15 minut na eliptickém trenažéru a 15 minut běhu. Cvičí ráno, alespoň pětkrát do týdne.

To někdy obmění za jógu nebo box, ale figuru si udržuje hlavně zdravou stravou. Dbá na to, aby měla v lednici dostatek bio ovoce a zeleniny a vyhýbá se cukrům. Když už jde na drink, objedná si neslazenou margaritu nebo dirty martini. Dopřeje si ale maximálně dvě sklenky.

Co se týče stravování, herečce nejvíc vyhovuje přerušovaný půst. „Ráno nejím. Zaznamenala jsem výrazný rozdíl, když jsem 16 hodin bez jídla,“ uvedla již dříve v jednom z rozhovorů pro Radio Times.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám