Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lottie Moss (26) v minulém týdnu ve videu na TikToku prozradila, že je na léčení. Podle zahraničních médií se léčí ze závislosti na návykových látkách a z úzkostí.

Modelčin otec Peter Edward Moss, který je zároveň otcem topmodelky Kate Moss (50), pro The Sun uvedl, že se Lottie daří dobře.

Blondýnka ovšem nadále zásobuje své fanoušky na všech sociálních sítích sexy snímky nehledě na to, že prochází léčením. Mobil u sebe, jak je vidno z četnosti příspěvků, stále má.

Sama modelka se před časem svému virtuálnímu publiku svěřila s tím, že bojuje se svým mentálním zdravím, tehdy se z toho na chvíli dostala. „Nikdy jsem nebyla mentálně šťastnější, dost jsem s tím v předešlých letech bojovala. S úzkostmi i dalšími věcmi,“ svěřila se tehdy fanouškům a dodala: „Bojovala jsem s tím tak, že jsem se chovala jako jiná osoba, až jsem se jí nakonec stala, a to jsem ji neměla ráda. Otupovala jsem navíc vše látkami, které měly vliv na mé mentální i celkové zdraví.“

V době začátku lockdownu v roce 2020 se ji snažila zachránit i její sestra Kate, když ji ubytovala na venkovském sídle, kde žije s dcerou Lilou a přítelem Nikolaiem von Bismarckem. Poté se ovšem Lottie znovu vrátila do Los Angeles a její problémy se podle všeho objevily znovu.

Lottie se v poslední době zaměřila hlavně na svůj profil na sociální síti pro dospělé, kde se může ukazovat nahá bez cenzury. Za přístup k těmto snímků si lidé platí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám