Hlavní obsah
Článek

Minulý víkend se Tomáš Verner (37) potkal na Olympijském festivalu v Brně s kamarádkou Lucií Šafářovou (37). S tou ho pojí mnohaleté přátelství a taky skutečnost, že tenistka je v sedmém měsíci těhotenství, stejně jako jeho manželka Tammy.

„Obě holky čekají kluky (smích). My jsme se s Luckou a Tomášem (Plekancem) sladili. Našli jsme k sobě cestu, jak holky během těhotenství, tak i my s Tomášem, kterého jsem nikdy předtím neslyšel moc mluvit a asi na našem třetím setkání se rozmluvil (smích). Nakonec čekáme i kluky ve stejný termín,“ smál se Verner.

Tammy a Tomáš se na příchod dalšího člena rodiny snaží připravit. Sportovec si je ale vědom toho, že ne na vše je možné se nachystat. „No po tom prvním dítěti už víme a máme všechno připravené, ale obecně se na miminko nikdy nemůžeš úplně připravit. Druhé těhotenství je pro Tammy náročnější, je více vyčerpaná, ale je svým způsobem jednodušší, už ví, do čeho jde. Mysleli jsme si původně, že budeme čekat holčičku, ale ultrazvuk ukázal druhého klučinu. Teď se koukám na svoji ženu a zdá se mi spokojená,“ smál se.

Kvůli narození prvního dítěte dorazili do Česka z Ameriky její rodiče. Bude se scénář opakovat i za dva měsíce? „Ano, Tammyina rodina dorazí až na porod a to si myslím, že je stěžejní,“ říká Tomáš Verner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám