Hlavní obsah
Článek

Byli jsme u toho, když modelka a misska Kateřina Sokolová (34) fotila svůj druhý kalendář. Kráska nás z pochopitelných důvodů s kamerou přizvala na focení cudnějších záběrů. V kalendáři se ale objevují i odvážnější snímky. Na některých fotkách bývalou královnu krásy nezahaluje horní díl oblečení, na jiných dokonce ani spodní. Přesto snímky nepůsobí prvoplánově ani vulgárně.

„Já osobně jsem si focení moc užila, určitě to bylo i tím, že jsem fotila s profi sehraným týmem, ale co se týče toho, co jsem odhalila, toto už je moje maximum, do odvážnějších fotek už bych nešla.“ svěřila se Super.cz Katka.

Kalendář nafotil uznávaný módní fotograf Matúš Tóth a koncept kalendáře měl na starosti Katčin manažer Saša Jány z modelingové agentury Elite Prague.

Modelka Kateřina Sokolová nafotila kalendář pro společnost, která podporuje i její nadační fond AutTalk. Některé fotografie ze sexy kalendáře půjdou na podporu dobré věci, a to na podporu rodin pečujících o autistické děti, které Katčin fond podporuje, protože její čtrnáctiletý bratr Radovan je těžký autista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám