Hlavní obsah
Článek

Dnes se v médiích objevila znepokojivá zpráva, že byl Ladislav Frej (82) hospitalizován. Obrátili jsme se proto s prosbou o vyjádření na jeho dceru Kristýnu Frejovou (52).

Podle deníku Blesk Frej bojuje v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny o život. Herec naštěstí není v ohrožení života, ani neřeší potíže se srdce. „Tatínek nemá problémy se srdcem. Leží na standardním pokoji se zablokovanou krční páteří,“ řekla Super.cz Frejová a dále uvedla: „Jeho zdravotní stav nikdy ani náznakem nepřipomínal boj o život. Ani pro něj nejela rychlá," uvedla herečka.

„Táta odjel do nemocnice na běžné vyšetření. Aby mu mohli udělat všechny testy, tak ho rovnou hospitalizovali. V pátek podstoupil plánovaná vyšetření a po víkendu ho čekají ta zbývající. Jediné, co teď potřebuje, je klid,“ ubezpečila nás herečka.

Ta během dne řešila telefonáty příbuzných z USA či své dcery Ráchel, ale i přátel Ladislava Freje, které zpráva o jeho stavu vystrašila. „Doufám, že aspoň takto mohu ostatní uklidnit, že je můj otec v pořádku,“ vzkázala Kristýna Frejová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám