Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka soutěže Miss Czech Republic a účastnice reality show Love Island Mirka Pikolová randí s kolegou z reality show Honzou Petrželem. Dohromady se ale překvapivě dali až po skončení seznamovací reality show.

Honza si na Mirku brousil zuby už v reality show, ta ale chtěla, aby jejich vztah zůstal kamarádský. Nyní je všechno jinak. "Hodně se teď vídám s Honzou, uvidíme, co z toho bude. Je nám spolu hezky, nevím, jestli je to už vztah. Máme se rádi, necháváme to plynout, netlačíme se do ničeho," řekla Super.cz Mirka.

"Dala jsem mu šanci, je to moc hodný chlap. Má pro mě cenu něco s ním tvořit. Nechávám to na osudu," usmívala se tanečnice a modelka.

Sbližovat se začali hned po skončení reality show. "S Honzou jsme tam chodili kolem sebe, nevnímala jsem ho jako někoho, s kým bych chtěla být, začali jsme se sbližovat až po konci Love Islandu. Tři dny jsme byli společně na hotelu a zjistili jsme, že je nám spolu fajn," dodala.

Reklama

Další články

Načítám