Hlavní obsah
Článek

Herečku Vlastu Peterkovou (75) znají diváci především ze seriálu Četnické humoresky, kde ztvárnila postavu Blaženky. Vitální dáma loni oslavila půlkulatiny, ale do hereckého důchodu se rozhodně nechystá. V poslední době hrála například v seriálu Slunečná, objeví se také v nové komedii Igora Chmely Barcarole a nadále je k vidění na divadelních prknech.

A když má tu možnost, ráda vyrazí do společnosti. Naposledy si nenechala ujít premiéru dlouho očekávaného filmu režiséra populárních Vlastníků Jiřího Havelky Mimořádná událost. Peterkové to opět moc slušelo a je vidět, že se udržuje ve formě i v babičkovském věku. Recept na to má jednoduchý - životní optimismus i pohyb.

Každodenní válení na gauči před televizní obrazovkou by ji zkrátka nebavilo. „Také pravidelně cvičím, studuji celoživotně anglický jazyk, a hlavně musím říct, že jsem neztratila chuť do života. Člověk se pořád na něco těší, a to je můj případ. Nevzpomínám na to, co bylo špatně, člověk musí myslet do budoucna. Jsem obklopena lidmi, kteří jsou moc hodní, a jsem šťastná,“ řekla Super.cz loni v říjnu, kdy slavila 75. narozeniny. Sympatické herečce přejeme hlavně pevné zdraví!

Reklama

Další články

Načítám