Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden po připomínce smutného třetího výročí smrti její první dcery Consy se Malin Andersson dočkala druhého dítěte.

„S radostí vám oznamujeme, že Malin porodila 28. ledna zdravou holčičku, to byl i předpokládaný termín porodu,“ uvedl mluvčí hvězdy z reality show Love Island pro MailOnline. „Ona i její partner jsou zahlceni láskou a na chvíli se stahují, aby se mohli věnovat rodině. Malin se těší, až s vámi bude sdílet více,“ dodal závěrem.

Malin oznámila očekávání potomka loni v srpnu, krátce poté, co odtajnila, že má nového partnera, který byl v její blízkosti jako kamarád mnoho let, než se z nich stal pár. Fotky s ním ale nesdílí, a co se týče rodiny, střeží si své soukromí.

V minulosti si Andersson prošla nejen vztahem s násilnickým partnerem, ale 22. ledna 2019 přišla o svou první dceru Consy, která se narodila sedm týdnů před termínem a žila jen čtyři týdny. Malin od té doby sdílela veškeré své zkušenosti na Instagramu, kde svými slovy podpory pomáhá ženám, které přišly o své děti.

Reklama

Další články

Načítám