Hlavní obsah
Článek

Na olympiádě v Pekingu sice v ostře sledovaném hokejovém turnaji budou chybět hvězdní hráči NHL, ale i tak bude diváky turnaj přitahovat jako magnet, protože hokejový národ nezapřeme, ač se nám na velkých turnajích už hodně dlouho nedaří a především kouč Filip Pešán je pod neustálou palbou kritiky.

Velkou oporu mají hokejisté i ve svých partnerkách či manželkách, které jim doma budou fandit u televizních obrazovek. Na olympiádě si zahrají i hokejoví matadoři, jejichž manželky prošly soutěží Miss. Není náhodou, že hokejisté a fotbalisté si své protějšky vybírají právě mezi krásnými modelkami.

Patří k nim někdejší královna krásy (o titul Miss ČR 2001 ale přišla kvůli lechtivému focení pro jeden časopis) Diana Kobzanová (42), jež je dlouholetou partnerkou Michaela Frolíka nebo Veronika Červenková (33), která pod dívčím příjmením Machová uspěla v roce 2010 v České Miss. V modelingu se pohybovala i atraktivní manželka Vladimíra Sobotky Nicole. Ta měla ke sportu vždy blízko už jen proto, že má za tatínka fotbalovou legendu Sparty Jiřího Novotného.

Jako modelka působila i manželka Davida Krejčího Naomi. A krásné protějšky si uměly vybrat i další hvězdy hokejového nároďáku. Prohlédnout si je můžete v naší galerii. Hokejový olympijský turnaj rozeberou moderátoři a jejich hosté v pořadu Ledový Peking, mapující aktuální dění na zimní olympiádě. Novinky z Pekingu sledujte od 3. do 20. února každý den od 13 hodin na Sport.cz.

Reklama

Další články

Načítám