Hlavní obsah
Článek

U Davida Beckhama (48) a jeho syna Brooklyna (25) je jídlo na jedné z prvních příček jejich zájmu. Oba se v kuchyni umí otáčet a nejstarší syn má už dokonce vlastní pořad o vaření na Facebooku s názvem Cookin‘ With Brooklyn.

I když doma David často připravuje chutné pokrmy a jejich vytvářením se chlubí na sociálních sítích, má v rodině jednoho člena, který to tak úplně neocení. „Občas jsem až emotivní ohledně jídla a dobrého pití. Když jím něco skvělého, chci, aby to ostatní ochutnali. Bohužel jsem ženatý s někým, kdo jí to samé jídlo dokola posledních 25 let,“ postěžoval si na Victorii (49) v podcastu River Cafe Table 4 David Beckham.

„Od chvíle, co jsem ji potkal, jí jen grilovanou rybu a dušenou zeleninu. Velmi zřídka od toho ustoupí. Byl tu ale moment, kdy jedla něco i z mého talíře, a to bylo v době, kdy byla těhotná s Harper, to bylo úžasné,“ vzpomínal bývalý fotbalista na krátký záblesk lásky k jídlu jeho ženy Victorie: „Byl to jeden z mých nejhezčích večerů. Nevzpomenu si, co jsme jedli, ale vím, že od té doby už si to nedala.“

David umí o jídle mluvit s velikou vášní a velice zasvěceně, aby ne, když je jeho blízkým kamarádem šéfkuchař Gordon Ramsay. Ten nejspíš jeho zálibu ve vaření ještě více zažehl.

Reklama

Další články

Načítám