Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) má za sebou velmi náročné období. Na sklonku loňského roku vyšla najevo další aféra jejího partnera, basketbalisty Tristana Thompsona, ze které vzešel syn. Khloé, která má se sportovcem tříletou dceru True a plánovala s ním dalšího potomka, partnerovi v minulosti nevěru několikrát prominula.

Po skandálu se Kardashian trochu stáhla do ústraní a zaměřila se na sebe. Na sociální síti se dělí o sexy snímky, maká na své figuře tvaru přesýpacích hodin, a dokonce zhubla.

Na Instagramu se pochlubila fotkami z posilovny, na nichž cvičí záda. Fotografie dělí tři měsíce a je z nich patrné, že Khloé něco shodila a vysekala svaly.

Kardashian trénuje s francouzským trenérem celebrit Joëlem Bouraïmanem, který sídlí v Los Angeles. Před lety se dala na fitness, poté, co si z ní celý život utahovali, že je ošklivé káčátko klanu, a u cvičení zůstala.

Dnes už by ji za ošklivku nejspíš nikdo neoznačil, i když s hatery se televizní hvězda potýká neustále. V poslední době jim pro změnu vadí, že Khloé působí příliš uměle a dělí se zásadně o vyretušované snímky.

Prostřední z klanu slavných sester přiznala, že nemá odvahu sdílet fotografie, na kterých nevypadá naprosto dokonale, protože ji celý život kritizovali a srovnávali se staršími sestrami Kourtney a Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám