Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markétu Častvaj Plánkovou (46) si diváci pamatují z mnoha televizních seriálů. Hrála například v Ordinaci v růžové zahradě, Mordpartě, První republice či Rodinných poutech.

Nedávno se po delší době objevila ve společnosti. Diváci ji mají možnost vidět v pokračování pohádky Tajemství staré bambitky, kde ztvárnila roli komorné Hermíny. Plánková na premiéře ve Slovanském domě vsadila na černou barvu, ale určitě nezapadla někde v davu. Pod sako si totiž vzala průhlednou halenku. V rafinovaném modelu jí to moc slušelo a pánové nevěděli, kam s očima.

Herečka žije s manželem a dvěma dcerami mimo hlavní město v rodinném domku se zahradou. „Jedu do Prahy ráda na návštěvu, užiju si to, ale strašně ráda se vracím zase zpátky do lesů a přírody,“ řekla loni Super.cz.

S dospívajícími dcerami Agátou a Julií nemá sebemenší problém. Obě v době koronavirových restrikcí zvládaly i nelehkou distanční výuku. Herečka byla připravena i na to, že si místo své herecké profese bude muset najít jiný zdroj obživy. Naštěstí k tomu nedošlo, ale Plánková by se nových výzev nebála.

„Původně jsem vystudovaná učitelka hudby, takže bych se mohla vrátit do základní umělecké školy a učit děti na akordeon a na piano,“ dodala blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám