Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neprochází zrovna nejšťastnějším životním obdobím. Kvůli pandemii se Petru Kolářovi (56) ruší jeden kšeft za druhým, podle deníku Blesk má zpěvák na krku exekuci a soud nařídil prodej jeho domu. A do toho mu zkrachoval vztah s o dvaadvacet let mladší partnerkou Lenkou Chlupáčovou (32).

„Ano, mohu vám potvrdit, že jsme se s Petrem rozešli. Rozešli jsme se v dobrém, občas se to tak děje,“ komentovala exkluzivně pro Super.cz Chlupáčová rozpad vztahu, ke kterému došlo už loni na podzim.

Kolář chodil s Chlupáčovou deset let. Právě kvůli tomuto vztahu se interpret hitu Ještě že tě lásko mám rozvedl s exmanželkou Zuzanou Krištofovou (49), se kterou má dva syny Petra (19) a Honzu (12).

Podle našich informací se ale nový vztah ani po společně prožité dekádě dál nevyvíjel, nedošlo ke svatbě ani nepřišli společní potomci. „Myslím si, že mě ten krok hodně posunul, jsem spokojená. Já i Petr máme vlastní životy,“ dodala silným vyrovnaným hlasem Lenka Chlupáčová.

Zajímavé je, že se do příběhu těchto dvou zapojila také Heidi Janků (61). Hudební vazby zpěváků v tom ale nehrají žádnou roli. Lenka Chlupáčová se zná s Heidi Janků z venčení psů. Staly se z nich přítelkyně a Heidi ještě s další společnou kamarádkou dokonce Lence pomáhala se stěhováním.

„Lenka bydlela chvíli u rodičů, odkud jsem jí pomáhala se stěhovat,“ řekla Super.cz Heidi. Dál ale celou věc komentovat nechtěla. „Zeptejte se, prosím, jich dvou, nemám právo mluvit o životě druhých,“ dodala Janků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám