Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Ramba (34) je dvojnásobnou maminkou. Doma jí dělá radost prvorozený syn Mikoláš, kterému s manželem Matyášem přezdívají Slunce, ale i Hvězdička, dcera Mira, která přišla nedávno na svět.

Se svými ratolestmi v náručí se nyní herečka zvěčnila a popsala, jak novou životní roli, kdy musí pečovat o dvě děti, zvládá.

„Kdybych si mohla něco vzkázat z druhého bytí maminkou do prvního, bylo by to, jak strašně to letí. A že ten prcek Slunce, kterej vůbec nespinká a já houpu jak blázen, že to šíleně uteče a on spinkat začne. A nastane doba, kdy to dítě, který nenávidí kočárek a jenom se nosí, začne ťapat jako tůrista a odmítat nosítka i šátky, že mi to skoro bude líto,“ svěřila se herečka.

Ta měla druhý porod o něco klidnější, ale i péči o miminko si užívá jinak.

„Proto se neznervózňuju, a když to jde, držím pozici na gauči, Hvězdičku nejhodnější v náručí, vývar, kniha a láska. Už vím, že to všechno bude jednou pryč. Brzo, ani ty probdělé noci nejsou tak bolavé. Užívám si i ty,“ svěřila se Tereza, která coby dvojnásobná máma jen září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám