Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nick Cannon ve své talk show potvrdil, že čeká dítě s modelkou Bre Tiesi. O víkendu se totiž účastnil párty k oznámení pohlaví miminka a zahraniční média spekulovala, zda je to další jeho dítě.

„Jak všichni víte, mám hodně dětí a všechny je miluji,“ promluvil Cannon ke svému publiku a dodal: „Každé moje dítě je speciální.“ Pro Tiesi to je první dítě a pro Cannona osmé.

V loňském roce přišel o syna Zena, kterého měl s modelkou Alyssou Scott. Ten zemřel pět měsíců po narození na nádor na mozku. Mezi jeho další děti patří dvojčata z manželství s Mariah Carey (54), dvě děti ze vtahu s Brittany Bell a sedmiměsíční dvojčata s dýdžejkou Abby De La Rosa.

A co na příchod dalšího dítěte říká Alyssa Scott, matka zesnulého Zena? Dle jejích slov je pro ni bolestné, že syn už tady není, ale nikoho nesoudí. „Je pro mě ale důležité, abych vám dala vědět, že jsem vyrovnaná a v klidu. Dívám se na všechny nesnáze láskyplnýma očima. Nesoudím,“ napsala na Instagram modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám