Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss USA 2019 Cheslie Kryst byla v neděli ráno nalezená mrtvá na chodníku před domem, kde žila. Třicetiletá právnička a aktivistka zřejmě ukončila svůj život skokem z mrakodrapu na 42. ulici v New Yorku. Naposledy ji měli vidět na terase v 29. patře celkem šedesátiposchoďového domu.

Jen pár hodin před smrtí Kryst napsala na Instagram: „Nechť vám dnešek přinese pokoj a mír“.

Podle zahraničních zdrojů policie našla v bytě vzkaz, že chce modelka všechno přenechat své matce. Žádné vysvětlení činu však nalezeno nebylo.

„Nebyla jen nádherná, ale také chytrá. Byla právničkou,“ cituje deník New York Post zdroj od policie. „Měla život, který jí mnozí záviděli. Je to velmi smutné,“ dodal.

„Zdrcení a s hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřela naše milovaná Cheslie. Její aura inspirovala lidi po celém světě svou krásou a silou. Byla starostlivá, milující, ráda se smála. Cheslie ztělesňovala lásku a sloužila druhým, ať už prací právničky bojující za sociální spravedlnost, nebo jako Miss USA a přispěvatelka pořadu Extra,“ uvedla truchlící rodina v prohlášení.

„Ale především jako dcera, sestra, kamarádka a kolegyně. Její vliv bude pokračovat dál,“ dodali blízcí s prosbou o soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám