Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Zagorová (†75) se od loňska potýká se zdravotními problémy. Po komplikacích, které spustilo prodělání covidu, si poležela v nemocnici, později se pro změnu trápila s bolestmi zad, které způsobily tři nalomené obratle.

Zpěvačka se teď fanouškům po delší době ozvala, aby jim ukázala svůj „zlepšovák“, bez kterého se neobejde. „Tak tohle je můj korzet, který nosím každý den, seznamte se,“ ukázala fanouškům zpěvačka.

Té ani tak nechyběl úsměv na tváři, byť ji bolest zad hodně trápí. Loni ale i tak stihla nazpívat vánoční duet a klip s Markem Ztraceným (39). „Měla bych ležet v posteli. Když mě uvidí páni profesoři, tak se budou hodně, ale hodně zlobit,“ práskla v Showtimu, že byla tak trochu „neposlušná“ a porušovala přísný klidový režim. Kromě duetu s naším zlatým slavíkem loni ještě vystoupila v silvestrovském pořadu Jiřiny Bohdalové (92). Koncertní vystoupení ale musela zrušit.

Zpěvačka však doufá, že letos se už její fanoušci konečně dočkají. Už 6. dubna ostatně plánuje uskutečnit odložený koncert z Lucerny.

Reklama

Další články

Načítám