Hlavní obsah
Článek

Po delší pauze o sobě dala vědět, když podpořila Dominiku Gottovou (50) ohledně negativních reakcí. "To, že je někdo jiný a říká nepříjemnou pravdu, ještě neznamená, že se stane součástí honu na čarodějnice. Ať jsi šťastná," vzkázala jí další kontroverzní osoba českého šoubyznysového rybníčku Monika Binias (51), dříve Štiková.

"Ode dneška jsem spustila nový projekt přes sociální sítě. Jde o koučink hubnutí a rady s Monikou Binias. Byla bych ráda, když vás to bude zajímat," nechala Super.cz vzkaz Monika v pondělí brzy ráno. To nás samozřejmě zajímalo a chtěli jsme vědět, co ji k tomu vedlo a zda absolvovala nějaký odborný kurz koučinku či studium nebo školení, ať už co se týče zdravé životosprávy, nebo osobního rozvoje. Nikoli.

"Většina koučů vychází z různých odborných literatur, kurzů, školení. A pak je hrstka koučů, kteří vycházejí z praxe a ze zkušeností ve svém životě, ale ten musí být opravdu pestrý, akční a plný událostí. A k těmto koučům se řadím já. Myslím si, že žádná školení, teorie a odborná literatura nenahradí zkušenosti ze života," vysvětluje Monika.

A z jakého důvodu se rozhodla pro koučování? Prý ji k tomu přivedli fanoušci. "Po řadu let, kdy jsem se stala ženou veřejně známou, a po mém pořadu Tchyně, se na mě denně obrací s dotazy a příběhy především ženy, které prožívají problémy v manželství, partnerství, s dětmi a rodiči i s vlastní identitou a rolí v rodině a chtějí to změnit," upřesnila.

Jako příklad uvádí sama sebe. "Já a můj životním příběh je toho důkazem. Změnila jsem svůj život úplně od základu, zhubla jsem přes třicet kilo a z nešťastné ženské, která byla tlustá a zakomplexovaná, jsem opět šťastná, plná energie, štíhlá a atraktivní žena. Ráda bych se o to podělila," dodává Binias, která se odstřihla od dcer Ornelly a Charlotte, spokojeně žije se svým mladým manželem v Německu a rady hodlá poskytovat online, prý proto, že si na tuto formu lidé během pandemie zvykli. "Jinak bych to z Německa dělat pro Čechy nemohla," doplnila.

Nadále si ale nechala práci s dětmi. "Vozím svoji skupinku dětí ze školy a do školy, ale chci zkusit tohle, i když to nebude moje hlavní pracovní náplň, a už mám prvního klienta," pochlubila se.

Nechali byste si poradit od koučky ze školy života Moniky Binias?
Ano
3,3 %
Ne
96,7 %
Celkem hlasovalo 10317 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám