Hlavní obsah
Článek

Nová sezona seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 přinese nové i staronové herce, mezi nimi třeba Lukáše Hejlíka (44), který hrál v seriálu od roku 2014. A právě díky návratu doktora Jáchyma Kaliny zavítá do Kamenice i zcela nová, ale divákům dobře známá tvář, herečka Patricie Pagáčová (35).

„Paradoxně jsou ateliéry Ulice asi tak sto metrů odsud, takže ta cesta pro mě byla velmi povědomá a navíc si pamatuju, že jsme tady i jednou točili v rámci Ulice. Potkávám tu spoustu lidí ze štábu Ulice, takže je to sice rozjetý nový vlak, ale tak trošku staronový vlak,“ svěřila herečka své první dojmy v pořadu Volejte Novu.

Patricie ztvární vrchní zdravotní sestru Evu Kalinovou, která do Kamenice přijíždí s manželem Jáchymem Kalinou (Lukáš Hejlík). Ten se v Ordinaci proslavil jako věčný svůdník, který byl ale u diváků překvapivě velmi oblíbený. A svou nechvalně známou pověst potvrdí i v nových dílech, kdy se stane terčem jedné z mladých mediček, jež si půjde tvrdě za svým kariérním snem skrze atraktivní vzhled.

A jaké má Patricie Pagáčová první dojmy z nového hereckého parťáka? Oťukat se museli velmi rychle, jelikož na ně hned ze startu čekala milostná scéna. „S Lukášem jsme zatím ve fázi poznávání. Předtím jsme se totiž příliš neznali, takže teď potřebujeme čas na seznámení. Což je vlastně vtipné – v civilu se teprve poznáváme, na natáčení už za sebou máme první manželskou ‚intimnější‘ scénu,“ odtajnila krásná Pagáčová.

Nová jarní sezona Ordinace startuje na portálu Voyo již 3. února.

Reklama

Další články

Načítám