Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joseph Baena se hodně potatil a ve fitku tráví hodiny. Taky je na výsledek svého snažení náležitě pyšný a ukazuje své svaly na sociálních sítích celkem pravidelně.

Na svém posledním snímku ukazuje formu, za kterou by se jistě nestyděl ani jeho tatínek Arnold Schwarzenegger (76). „Možná trošku lehčí, ale pořád ty pózy jdou,“ napsal k němu.

Ke svému otci vzhlíží nejen co se sportu týče, v posledním rozhovoru pro Inside Edition uvedl, že by se také rád stal akčním hrdinou, ale určitě nemá v plánu používat k tomu příjmení svého otce.

„Já už svoje příjmení mám a rozhodně s ním nemám žádný problém. Mám ho rád,“ řekl Baena, který se jmenuje po své matce: „Moje matka je mou velkou motivací a vidět ji, jak tvrdě pracuje, jednoduše chci, aby na mě byla hrdá,“ dodal.

„Stejně to mám i se svým otcem. To, co dokázal vybudovat úplně z ničeho! Víte co, oba moji rodiče jsou imigranti, kteří vytvořili něco od nuly, takže vidět jejich úspěch, je mojí inspirací. Chci, aby na mě byli pyšní a i sám na sebe se chci dívat hrdě,“ prozradil dále Baena.

Joseph pokukuje i po kariéře herce, i když nechce jít naplno ve šlépějích svého otce a rád by se do světa filmu dostal po svém.

Arnold má Josepha s Mildred Baenou, která jemu a jeho rodině uklízela dům v devadestátkách. Syn se narodil v roce 1996 a Arnold o něm věděl od jeho osmého roku života, kdy se mu začal podobat a jeho manželka Maria Shiver na něj udeřila s otázkou, zda to není jeho syn. Podvádění manželství nepřežilo a v loňském roce došlo k finalizaci rozvodu, o který Maria požádala už v roce 2011.

Kromě Josepha má Schwarzenegger ještě tři děti. Dceru Katherine (32), syna Patricka (28) a Christophera, který se narodil jen o pár dní dříve než jeho nemanželský syn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám