Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Leila George D'Onofrio (29) se pyšní štíhlou figurou, kterou vystavila v červených bikinách na vyhlášené australské pláži Bondi Beach. Kráska slavila s přáteli Den Austrálie a dováděla jako malá holka.

Herečka si potrpí na starší muže, ale ne vždy jí takový vztah vyjde. Loni se rozvedla s o jednatřicet let starším režisérem Seanem Pennem (61), s nímž žila několik let. Po svatbě jim to ale vydrželo už jen pouhý rok, přičemž žádost o rozvod podala herečka.

Známý sukničkář Penn se rozváděl už potřetí. Rozesmátá Leila už na nevydařené manželství zapomněla a o nápadníky jistě nemá nouzi. V bikinách jí to moc slušelo a patřila k ozdobám slavné australské pláže.

Leila George se do světa šoubyznysu dostala díky svému otci. Vincent D´Onofrio ze seriálu Zákon a pořádek: Zločinné úmysly je přitom jen o jeden rok starší než její exmanžel Sean Penn. Půvabnou herečku diváci mohou znát například z filmu Smrtelné stroje z roku 2018.

Reklama

Další články

Načítám