Hlavní obsah
Článek

Tvůrci seriálu Ordinace v růžové zahradě si pro fanoušky Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého (58) připravili nemilé překvapení. Právě Mázla se rozhodli z děje vypsat, seriálový doktor tragicky zahyne během zahraniční cesty v Mexiku. „Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl,” říká Petr Rychlý.

Postavě tvůrci připravili opravdu dramatický, až bizarní konec. Gynekologa v Mexiku zastřelí drogoví mafiáni.

„Na kolonu, ve které váš muž cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel na místě spolu s pěti dalšími lidmi,” zazní z úst úředníka ministerstva zahraničních věcí směrem k Čestmírově manželce Aleně (Michaela Badinková).

„S Mázlem jsem zažil snad všechno, co se seriálovou postavou zažít lze. Narození dětí, několik manželek, jejich odchod, jejich nevěry. Velké profesní úspěchy i hluboké prohry. Záchranu spousty životů a bohužel i jejich ztráty. A teď Čestmír přišel i o ten vlastní, nedá se nic dělat,” říká Rychlý ke konci jedné z nejoblíbenějších seriálových postav.

V Ordinaci se Petr Rychlý objevoval od samého začátku, do děje vstoupil hned prvním dílem v roce 2005 a patřil k největším hvězdám seriálu, v němž strávil téměř sedmnáct let.

Seriál Nova vysílá ve čtvrtek na Voyu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám