Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá Danielle Birch z Plymouthu se rozhodla svou váhu přes 220 kilo využít k podnikatelským účelům. Vychází vstříc poptávce po video záběrech, na nichž je zaseklá ve dveřích, na židli nebo třeba ve sprchovém koutě.

Za každé video si Britka účtuje mezi 85 a 215 korunami. „Je velký zájem o to vidět, jak moje váha ovlivňuje můj každodenní život. Dřív jsem nosila vytahané oblečení, ve kterém jsem se schovávala, ale sdílení mého těla online mi dodalo sebevědomí,“ uvedla s tím, že si je vědomá, že není typ každého, ale že je mnoho lidí, kterým se její tělo líbí.

Délka videí se pohybuje od pěti do dvaceti minut. „Na krátkých jsem obvykle ve chvíli, kdy si zkouším nějaký roztomilý outfit. Na delších můžu být při prohlídce auta, ukážu, jak se do něj vejdu, případně jak se zaseknu ve dveřích. Na dalších bych mohla sedět ve vířivce, z níž kvůli mně přetéká voda,“ popisuje témata svých videí.

Danielle zdůrazňuje, že i když si občas na natáčení oblékne negližé, nejde o žádná pornografická videa, ale o sdílení záběrů s muži, kterým se líbí větší ženy.

Žena se ale často setkává i s internetovou šikanou. „Trollové a hateři mi říkají, že vypadám jako flákota a že nemám sebeúctu. Také mě obviňují z toho, že propaguji obezitu, což není pravda. Vím, že má váha není zdravá, ale momentálně je mi dobře a nemám potíže,“ uvedla s tím, že u současné vysoké hmotnosti nechce zůstat napořád.

Do budoucna by Birch ráda oblékala britskou konfekční dvacítku (naše 48). Aktuálně má číslo 36.

Reklama

Další články

Načítám